VIP-kunde nummer 1000

26. april 2013

Vi i Graphisoft Norge hadde bestemt oss for å gjøre litt stas på det kontoret som ble VIP-kunde nummer 1000. VIP-kunde nummer tusen ble Stavanger kommune, avdeling for Kultur og utvikling.

Som kjent kan ikke kommuner ta imot gaver fra sine leverandører, men vi ba de foreslå et godt formål vi kunne støtte. Avdelingen la hodene i bløt og Kaj Lea svarte slik: «Vår anbefaling er at støtten dere tilbyr går til Varmestuens venner».

Varmestuens venner har dermed fått et bidrag på kr. 5 000,- fra Graphisoft Norge til støtte i sitt arbeid blant rusmisbrukere i Stavanger.

«Vi i Varmestuens venner vil få takke så mye for den flotte gaven, vi setter stor pris på den og vi kommer til å bruke den opp mot vår julefeiring her i varmestuen og nok en gang tusen tusen takk», sier Tone Høiland fra Varmestuens Venner.

varmestuens venner

 

 

 

 

 

 

 

Varmestuens venners hjemmeside

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring