Unik 3D BIM-viewer

29. oktober 2013

Graphisoft lanserer BIMx Docs, en unik 3D BIM-viewer med integrert dokumenthåndtering.

Apple iPad and iphone 4G isolated on white

Det finnes en rekke 3D-viewere for mobile enheter på markedet allerede, men nytteverdien har hittil vært begrenset. BIMx Docs har med sin nyskapende hypermodell-teknologi potensiale til å fundamentalt endre måten tegninger og BIM-modeller brukes på byggeplass, i møter, ute hos kunder etc.  Den smidige navigeringen og koblingen mellom tradisjonelle 2D-tegninger og BIM-modeller gjør at hvem som helst enkelt kan ta dette i bruk. Detaljerte tegninger med alle mål og annen informasjon vises automatisk på riktig sted i 3D-modellen. På denne måten kombinerer man det beste og mest informative fra både 2D og 3D. BIMx Docs er i stand til å håndtere de største prosjektene med hundrevis av tegninger, som enkelt publiseres direkte med få klikk fra ArchiCAD.

BIMx Docs er tilgjengelig i fra App Store og finnes både som en prosjektbasert og en ubegrenset versjon. Android-versjon er under utvikling.

Se mer informasjon

 

ArchiCAD, Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring