Trimble lanserer SketchUp 2014

06. mars 2014

Den nye versjonen av SketchUp har blant annet et nytt 3D Warehouse, flere muligheter for filutveksling samt forbedringer for ytelse og dokumentasjon.

Reseller_SOURCE

3D Warehouse har blitt gjenoppbygd fra grunnen og er enklere å bruke enn noensinne. Man kan finne modeller av hva som helst, lage sine egne samlinger og dele arbeidet med resten av verden.

Hver modell i det nye 3D Warehouse er nå integrert med WebGL viewer. Dette betyr at man kan forhåndsvise modeller i 3D før man laster dem ned. Man kan også laste opp 3D-modeller direkte fra nettleseren uten å åpne dem i SketchUp først. Maksimumsstørrelsen på modeller er økt og man kan laste opp og lagre modeller fra 10 til 50 MB.

Med SketchUp 2014 kan man berike modellen med viktige metadata som forbedrer kompatibiliteten med andre verktøy. Det nye klassifiseringsverktøyet tagger geometri med industristandard objekttyper som vegger, plater, tak etc. Når man har klassifisert objektene i modellen kan man eksportere en IFC-fil som klargjør prosjektet for bruk i BIM-programmer. I modellen har du tilgang til alle verdifulle metadata du tidligere har lagt til. SketchUp er ikke et fullverdig BIM-program, men man har mulighet til å bruke geometri som er laget i SketchUp i andre BIM-program.

Programmeringsspråket Ruby er syntaksen som muliggjør et helt univers av SketchUp-utvidelser. Den nye versjonen inkluderer API Ruby 2.0 som muliggjør enda flere SketchUp-utvidelser.

Den nye versjonen av LayOut er også forbedret og mye raskere å jobbe med spesielt for store filer.

Ta kontakt med oss på mail for å oppgradere til versjon 2014.

Nyheter, SketchUp

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring