Suksess med seminar om parametrisk design og BIM

01. mars 2019

Tirsdag 12. februar ble det for andre gang i Norge arrangert seminar om parametrisk design og BIM. Over 130 personer var til stede på Felix Konferansesenter for å høre en rekke norske og internasjonale foredragsholdere. De fortalte om hvordan de benytter parametrisk design i sin hverdag.

Joakim Wiig Hoen – Void [ computational design studio ]

Det er tydelig at temaet vekket interesse. GRAPHISOFT Norge har allerede fått svært gode tilbakemeldinger på sammensetningen og bredden blant foredragsholderne som var en blanding av arkitekter, designere og ingeniører uavhengig av programvare de bruker. Dette åpnet for større forståelse for at utviklingen av parametrisk design er til felles nytte og noe som er oppnåelig for alle. Flere små kontor melder at de har fått opp øynene for parametrisk design etter seminaret.

Det er vanskelig å skrive noen få ord om foredragsholderne. Håvard Vasshaug fra Bad Monkey imponerte stort med sin formidlingsevne. Det gikk et lite gisp gjennom salen når han viste sanntidskobling mellom Revit, Tekla og ARCHICAD ved hjelp av Rhino Grasshopper og Dynamo. John Haddal Mork fra Rallar Arkitekter viste flotte bruer i tre som det var benyttet parametriske algoritmer for å konstruere. Det internasjonale firmaet Bollinger + Grohmann Ingenieure har benyttet parametrisk design i en årrekke for å løse svært vanskelige ingeniøroppgaver verden over. Computational design studioet VOID, tok oss inn i en helt annen verden, med sine fantastiske lysdesigner oppdrag styrt av avansert bruk av Grasshopper. Link Arkitektur viste hvordan man kan skape bedre bygg og ta hensyn til lys samt andre miljøfaktorer. Åas Jakobsen tok for seg infrastrukturprosjekter og utfordringer med sine brukonstruksjoner i Tekla. Vi skulle så gjerne nevnt alle foredragsholderne i detalj, men ta gjerne også en titt på programmet for å få en ide om hva som ble presentert og av hvem.

Disse og de andre fantastiske foredragsholderne gjorde arrangementet svært innholdsrikt og til en suksess. Dette har gitt oss i GRAPHISOFT Norge mersmak. Det er stor sannsynlighet for at vi velger å arrangere et lignende seminar også neste år.

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring