Stressless® BIM-objekter fra Ekornes Contract AS

06. september 2016

Graphisoft Norge har utviklet BIM-objekter for Ekornes Contract AS. Ekornes® Contract tilbyr gjennom forhandlere ett av de mest kjente varemerkene i verden innen møbelbransjen til skip og offshore-installasjoner, kontor og interiør og til helse og institusjonsmarkedet. De tilbyr også sine produkter direkte til hoteller og overnattingssteder.

Mot fasade HQtest

Nå lanseres BIM-objekter av flere Stressless® produkter for første gang til bruk for arkitekter, interiørarkitekter og tilbydere innen kontraktmarkedet som prosjekterer for bedrifter og institusjoner. Objektene finnes på hjemmesiden til Ekornes Contract AS, og er gratis å laste ned.

Last ned direkte eller fra www.ekornes-contract.no

Ekornes® Contract AS er en del av nordens ledende møbelprodusent Ekornes ASA. De tilbyr norske kvalitetsmerkevarer som Stressless® og Svane® og opererer både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til egne produkter tilbyr de også et bredt spekter av spesialprodukter. Hovedkontoret ligger i Sykkylven.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring