Stein Halvorsen går for ArchiCAD

24. april 2013

Stein Halvorsen AS Sivilarkitekter MNAL ble etablert etter å ha vunnet arkitektkonkurransen om Sametinget i 1996. Anlegget ble tildelt både Statens Byggeskikkspris og Nord- Norges Arkitekturpris i 2001.

Tinghuset, TanaKontoret har 12 ansatte. Virksomheten baseres i stor grad på oppdrag etter seire i arkitektkonkurranser. I tillegg til en lang rekke seire, også i utlandet, oppnådde kontoret 2. premie i konkurransen om ny opera i Oslo. Kontoret står blant annet bak Sametinget, Ambassadørboligen i Berlin, Bergen Hovedbrannstasjon, Viken senter for psykiatri i Bardu, Tana Tinghus, Eidsvoll Tinghus; Follo Tinghus, Kompetansesenter for piloter for SAS i Riga, i tillegg til en rekke boligprosjekter.

I disse dager installeres en ArchiCAD 10-bruker, og fra august vil Graphisoft Norge stå for nødvendig opplæring av de som skal bruke programmet.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring