Statens Byggeskikkpris 2013

06. august 2013

Arkitekturverkstedet/Asplan Viak vant Statens Byggeskikkpris 2013 for Stavanger kulturskole og Stavanger katedralskole.

Katedralskolen-3

Byggene vant konkurransen hvor det var 60 andre påmeldte fra hele landet. Prisen deles mellom Arkitekturverkstedet/Asplan Viak AS og byggherre Stavanger kommune og Rogaland fylkeskommune. Asplan Viak har hatt ansvar for arkitektur, landskapsarkitektur, interiørarkitektur og prosjekteringsledelse. Medarbeidere fra Oslo, Stavanger og Tønsberg har bidratt til et strålende resultat.

Statens Byggeskikkpris er en hederspris for bygninger, med tilhørende anlegg, som gjennom utførelse, materialbruk, og samspill med sted og miljø bidrar til å heve, fornye og utvikle den allmenne byggeskikken.

Juryen, med leder Anne Enger i spissen, sier dette er et enestående prosjekt der både byggherre og arkitekt har hatt høye ambisjoner – og de har virkelig lyktes.

«Vi er kjempestolte, og det er en utrolig stor glede knyttet til dette», sier Trine Sylten, leder for Asplan Viaks arkitektavdeling.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring