Kontakt oss

Spesialtilpassede datamaskiner for ArchiCAD

26. april 2013

Multicom ArchiCAD edition er et resultat av at ansatte hos Graphisoft var svært fornøyde brukere av de bærbare maskinene til Multicom. Multicom ArchiCAD edition er laget for å hjelpe arkitekter gjennom ”hardware-jungelen». Det er unødvendig at alle arkitekter skal bli spesialister på maskinvare for å finne noe som fungerer optimalt med ArchiCAD.

P150_archicad_cmyk«Tanken er en maskin som har balanse mellom ytelse, utseende, støy og pris. Vi har fjernet alt tullet og beholdt det vesentlige», sier Odd Goderstad, teknisk konsulent hos Graphisoft.

Maskinserien består av en stasjonær maskin, og bærbare i 17 og 15 tommers størrelse. Alle har SSD (Solid State Disk) som systemdisk. Ytelsen i ArchiCAD er meget bra i standardutgavene, og kan konfigureres med flere disker og annet tilbehør. Unødvendige oppgraderinger er fjernet. Maskinene har selvfølgelig også utmerket ytelse med annen programvare, kommer med ArchiCAD installert og kan bestilles på nettbutikken til Multicom.

ArchiCAD regnes som det første prosjekteringsverktøyet som lanserte ideene om å høste og berike tegninger ved hjelp av en 3D-modell (Virtual Building™). I dag bedre kjent under begrepet BIM (BygningsInformasjonsModellerring). ArchiCAD er et komplett BIM-verktøy og inkluderer en rekke funksjoner og muligheter som man ikke finner som standard i andre programmer. Dette inkluderer tilpassede norske maler, biblioteker og innhold. Det er derfor ikke nødvendig å kjøpe norske tillegg som lastes ned, eller ettersendes når det kommer en ny versjon av programmet. All programmering og lokale tilpasninger i henhold til NorskStandard (NS) utvikles og vedlikeholdes av Graphisoft Norge.

Multicom ble etablert i 1997 og er spesialist på skreddersøm av stasjonære og bærbare datamaskiner.

Nyheter

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU