Spar opp til 70% på BIMcontact

02. desember 2014

BIMcontact er et kostnadseffektivt samhandlings- og dokumenthåndteringsverktøy for bygg og eiendom.

Prosjekthåndtering
bimcontact appNår prosjekteier skal gjennomføre rehab og ny-prosjektering, fungerer BIMcontact som et samhandlingsverktøy mellom konsulenter, utførende, prosjektleder og arkitekter.

BIM-håndtering
BIMcontact har en innebygd IFC-viewer, som muliggjør en interaktiv 3d modell av prosjektet. En perfekt kommunikasjonsvei mellom alle involverte i prosjektet. Man slipper også å investere i dyr programvare, for å nyttiggjøre seg av BIM-modellen.

Eiendomsdokumentasjon
Alt av dokumenthåndtering tilhørende eiendom/prosjektet som tegninger, protokoller, FDV-dokumentasjon og underlag kan enkelt håndteres i BIMcontact. Metadata brukes for å enkelt kunne finne frem blant dokumentene.

Oppgavehåndtering
Et enkelt og raskt system for å dele ut og følge opp oppgaver. Deltagere i prosjektet kan både se og kvittere for oppgaver i en enkel mobil app.

Kostnadseffektivt
En stor fordel med BIMcontact sammenlignet med andre alternativer, er at det kun koster deg et par hundrelapper per bruker i måneden. Du slipper å binde deg opp mot et stort system, og får et kostnadseffektivt og enkelt system, som er tilgjengelig i flere plattformer. I prisen inngår også support på både mail og telefon.

Ta kontakt med / 21 55 58 18 for mer informasjon.

Meld deg på gratis frokostseminar

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring