Prisutdeling på AHO

24. april 2013

AHO works arrangeres etter hver semesteravslutning med utstilling av studentenes års oppgaver. Offisiell åpning og prisutdeling var onsdag 14. juni der 3.-5. års studenter ved AHO hadde stilt ut sine arbeider fra vårens kurs. Graphisoft var med for første gang i år og delte ut pris for utmerket bruk av arkitektonisk datagrafikk. Formålet med prisen fra Graphisoft er å fremme kunnskap og fantasifull bruk av DAK innen industridesign, arkitektur og urban design blant fremtidige generasjoner.

Vinnerprosjektet FLOW av Marcus Runesson pekte seg klart ut. Han hadde valgt et urbant tema ”Skaterampe til operaen” der modellen imponerte med en spenstig form og en profesjonell kombinasjon av fri form og tradisjonell DAK-modellering. Det var iøynefallende og bruken av arkitektonisk datagrafikk på et høyt nivå. Verktøyene han hadde bukt var ArchiCAD og MaxonForm/Cinema.

Marcus Runesson fikk også prisen for utmerket bruk av betong fra Mur og Betongsbransjen Norge.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring