Pris for ekstraordinær vekst i 2010

26. april 2013

Graphisoft Norge mottok nylig pris for ekstraordinær vekst på Graphisofts internasjonale distributørkonferanse i Berlin. Begrunnelsen for prisen var den kraftige veksten på det norske markedet etter finanskrisen, avtalen med det norske skoleverket om bruk av ArchiCAD i grunnskolen, ungdomsskolen og i den videregående skolen samt profesjonalitet innenfor ledelse og drift. Distributører fra 41 land deltok på konferansen som arrangeres en gang i året.

I 2010 hadde vi en vekst på 22% og vi nådde vår høyeste omsetning noen sinne. Totalt tok 85 nye bedrifter innenfor arkitektur, interiørdesign, entreprenør og småhusproduksjon i bruk ArchiCAD i fjor.  ArchiCAD er markedsledende i Norge som arkitektens digitale tegneverktøy og bygger på BIM-prinsippet (Building Information Modelling) som gjør det mulig å prosjektere bygg langt raskere og med færre feil enn med tradisjonelle tegneverktøy.

D21_0513_2

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring