PAROC Panel Design add-on for ArchiCAD

03. juli 2013

Paroc tar nå første skritt inn i BIM verden og lanserer verktøy Paroc Panel Design add-on. Verktøyet utfyller arkitektens verktøykasse med et enkelt 3D-modelleringsverktøy for å designe fasader med PAROC sandwichelementer.

Paroc

PAROC Panel Design add-on for ArchiCAD fungerer som et grunnleggende arkitektverktøy når man designer fasader. Det inkluderer et stort utvalg element typer. Du kan velge ulike elementmodeller og -farger samt definere de tekniske egenskapene som kreves for typene. Tilleggsprogrammet gir også ulike beslagsalternativer og hjørneløsninger, for eksempel med PAROC hjørnepaneler. Tilleggsprogrammet PAROC Panel Design add-on har også en listefunksjon som beregner hvor mye som går med av elementer og beslag i bygninger.

Les mer

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring