Olympisk TV-tårn tegnet i ArchiCAD

24. april 2013

TV-tårnet i Beijing som sender OL til resten av verden er tegnet av kinesiske arkitekter på rekordraske tre måneder for å bli ferdig til OL. Beliggende nær Kinas nasjonalarena, bedre kjent som fugleredet, strekker tårnet seg 132 meter og er den høyeste bygningen i den olympiske parken i Beijing. Tårnet har blitt et av de tre store landemerkene i parken.

Beijing_Olympic_TV_Transmission_TowerKonkurransen om å tegne tårnet ble vunnet av de kinesiske arkitektene Cui Kai, Fu Xiaoming, Kang Kai og Zhang Junying. Tegningen av prosjektet startet i mai 2007 og var allerede ferdig i juli samme år. Bygningen var ferdigstilt i juli 2008 rett før åpningen av OL.

Ifølge arkitektene var ArchiCADs integrerte modellbaserte arbeidsflyt absolutt nødvendig for å få ferdigstilt hele design- og dokumentasjonsprosessen av den 4299 m2 store bygningen på så kort tid.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring