Nytt prosjekthotell og tegnings-/modellarkiv

03. mai 2016

Dokumenthåndtering effektiviseres i den nye versjonen av BIMcontact. Synkronisering av filer mellom datamaskinen, nettskyen og en plugin gjør det mulig å sende data direkte til prosjektets deltagere.

IFCBCF

BIMcontact IFC-Viewer er en unik webbasert viewer med mulighet for BCF og redlining av IFC-filer.

Dokumenthåndtering effektiviseres i den nye versjonen av BIMcontact. Synkronisering av filer mellom datamaskinen, nettskyen og en plugin gjør det mulig å sende data direkte til prosjektets deltagere.

Kunder i byggebransjen etterspør i økende grad verktøy for å få kontroll over sine dokumenter og hvordan de kan deles i et prosjekt. BIMcontact er et avansert web-verktøy som er spesielt utviklet for byggebransjen, med bransjens terminologi og metoder i fokus.

Nå lanseres en ny versjon av BIMcontact med et helt nytt og forenklet grensesnitt der prosjektdeltakerne kan jobbe mer målrettet og effektivt med samhandling og dokumenter.

Synkronisert fildeling mellom PC og nettskyen
Dokumentflyten er blitt digital og BIMcontact er tilgjengelig både i skyen og på den lokale datamaskinen. Filene synkroniseres mellom datamaskinen og skyen. Når en fil er lagret i BIMcontacts Desktop Drive skjer det samtidig i skyen og den aktuelle filen vil være direkte tilgjengelig for prosjektgruppen.

Formater

BIMcontact sin Webklient lagrer dine dokumenter sikkert i skyen og håndterer over 300 ulike filformater.

IFC/BCF-viewer
Under et prosjekt diskuterer prosjektgruppen ulike løsninger, ofte basert på store og komplekse 3D-modeller. For å forenkle dette er en IFC-viewer integrert i BIMcontact og ideen er å dele og samarbeide om informasjon ved hjelp av BCF.

Kundenes behov står i sentrum, og vi har derfor god sikkerhet i våre nettskyløsninger.

Drive

BIMcontact Desketop drive synkroniserer alle dine filer mellom lokale mapper og skyen.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring