Nytt forbedret BIM-/IFC-kurs er satt opp for 2015

16. desember 2014

Strengere krav fra byggherrer og entreprenører gjør at rutiner og kvalitetssikring hos de prosjekterende må endres. BIM-prosjektering fører til nye utfordringer og problemstillinger, og kravene i kontraktene er blitt mer omfattende. Skal man kunne utnytte fordelene ved BIM-prosjektering, bør man også ha kunnskap om hvordan man best utnytter de forskjellige verktøyene.

eibsfjt4ykwyrvfkafha

Vi har oppdatert vårt populære BIM/IFC-kurs og lagt til en rekke nye temaer slik som bruk av BCF (BIM Collaboration Format), IFC-parametere i tegningproduksjon og skjemastyrt IFC-utveksling for blant annet mengdeuttak. Kurset er 100% praktisk rettet, med aktiv bruk av forskjellig BIM-programvare og IFC-filer fra applikasjoner slik som Revit, ArchiCAD, DDS, og Tekla. I tillegg går vi inn på enkel modell sjekking i Solibri Model Checker og effektiv utnyttelse av BCF-kommunikasjon i mellom forskjellige fag og andre involverte.

Meld deg på her

 

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring