Nytt ArchiCAD-kontor i Trondheim

24. april 2013

Agraff as tilbyr tverrfaglig kompetanse på tjenester i skjæringspunktet mellom arkitektur, landskap og kunst. Agraff as holder til i Atelier Ilsvika. Atelier Ilsvika er et kreativt fellesskap. Dette fellesskapet er et stimulerende miljø med høy aktivitet, som skaper muligheter for nært samarbeid på tvers av faggrupper, og bidrar til nye og spennende vinklinger på arbeidet både til den enkelte, og i fellesprosjekter.Atelier Ilsvika ble stiftet 30.09.2000 og startet opp aktiviteten 01.01.2001.

dsc6746sparebank12I Agraff as jobber fire landskapsarkitekter og tre arkitekter, i tillegg er to arkitekter ansatt på prosjektbasis. Agraff as har mellom annet tegnet: Utomhusplan på Utleir boligområde i Trondheim. Bodø Vannbehandlingsanlegg (samarbeid med Asplan Viak – under bygging). Mæla ungdomsskole i Skien (konkurranse vunnet sammen med Pir2 og Duncan Lewis). Utomhusplan på Valentinlyst sykehjem i Trondheim. Turistveiprosjekt i Nusfjord, Valdresflya og Solholmen/Kråkøya. Utomhusplan og tak-terasser på Elvehavn Brygge i Trondheim. Innbudt til paralelloppdrag for Harstad Havn. Bearbeidelse av elvebredder og elveforbygning, parkmessig behandling, paviljonger, restauranter, elvetaxi m.v. ved Hae-He river i Kina (Agraff var med i et designteam med ca, 10 medarbeidere fra Kina og Hong Kong).

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring