Ny versjon av Jotun Add-on

09. desember 2016

Graphisoft Norge har i samarbeid med Jotun utviklet en add-on til ArchiCAD og Revit. Nytt med denne versjonen av «Jotun Digital Colour Palette» er at du nå finner Jotun sine eksteriørfarger, med flotte teksturer, og Fargekart 2017 for interiør.

Denne add-on gjør det mulig for deg å opprette farger fra Jotuns fargekart som materialer direkte i programmet og legge disse enkelt på elementene i prosjektet ditt.

 

jotun2

 

Jotun tar farger på alvor og besitter ledende kompetanse og innsikt på dette fagfeltet. Jotuns Fargestudio utfører det kreative og estetiske arbeidet med fargetrender verden over, mens Jotuns Fargeteknologilaboratorium innehar teknisk kunnskap om farger og fargeresepter. Gi deg selv en bedre arbeidsflyt med dette programtillegget.

«Jotun Digital Colour Palette» fungerer nå til ArchiCAD 20 og Revit 2017.

Last ned verktøyet her

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring