Kontakt oss

Nord-Norges beste bygg 2013

27. juni 2013

3 arkitektkontor som alle er ArchiCAD-brukere var nominert i konkurransen om Nord-Norges beste bygg 2013; Arkitektstudio for PBL sitt administrasjonsbygg i Bodø, Madsø Sveen for Rica Hotell Narvik AS og LINK arkitektur AS for Nordlyskatedralen. Juryen, som er styret i NESO, (Nordnorske Entreprenørers Serviceorganisasjon) falt til slutt ned på at Nordlyskatedralen er Nord-Norges beste bygg 2013.

Krediteres Adam Mørk_3

Foto: Adam Mørk

Nordlyskatedralen er et landemerke og signalbygg som både entreprenør, byggherre og de øvrige aktørene kan være stolte over. Bygget symboliserer også det nordnorske med nordlyset.

Juryen uttaler videre at byggemetode og utførelse har vært teknisk svært krevende, men dette har blitt løst på en fremragende måte. Juryen har også latt seg imponere over samarbeidet og samhandlingen i prosjektet der alle involverte har arbeidet mot samme mål. Spesielt fremheves entreprenørens evne og vilje til å finne løsninger på bygningsmessige utfordringer. Kort oppsummert har entreprenøren dokumentert fremragende gjennomføring når det gjelder kvalitet, HMS, seriøsitet og samarbeid i byggeprosessen.

Les mer om Nordlyskatedralen

Nyheter

Copyright © 2018 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU