Merket for god design til Grande

02. mai 2016

Grande Fabrikker og designbyrået Anunatak har utviklet garderobekroken Hlín som et trygt og funksjonelt alternativ til dagens krok-løsninger. Kroken løser ut og faller ned ved en belastning på åtte kilo, noe som eliminerer risikoen for at barn skal bli hengende fast.

MM006_bilde3_Foto_Anunatak

Jurykjennelse: Ved å sette brukerne i sentrum har designerne eliminert faren for at barn skal bli hengende i barnehagens kroker. Produktet kan ha stor samfunnsverdi, gjennom å forhindre kvelningsdødsfall. Knaggen er den første i sitt slag og fremstår som nyskapende. Produktet preges av gjennomførte designgrep der skruene er skjult og kroken settes lett tilbake på plass, dersom den faller av. Knaggen er 100 prosent resirkulerbar og har en bærekraftig profil. Universell utforming gjennomsyrer tenkningen bak det ferdige produktet. Hlín er tilpasset alle brukergrupper. Et helhetlig og innovativt produkt.

 

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring