Lær å rendere med Twinmotion på bare 3 timer

04. mars 2021

Visste du at vi tilbyr korte online Twinmotion kurs på 3 timer for å komme i gang med programmet? Twinmotion gir deg enkelt tilgang til å lage høykvalitets rendering, panoramaer og standard eller 360° VR visninger. Har du ikke lastet ned Twinmotion enda? Som VIP-kunde på Archicad har du fremdeles gratis tilgang til Twinmotion!

 

Twinmotion: Kom i gang med realtime rendering og VR

Kurset har som formål å gi deltakerne en innføring på et grunnleggende nivå,  i bruk av programmet til små og store prosjekter.

Varighet: 3 timer

Lær blant annet mer om:

 

Twinmotion realtime rendering og VR for interiør

Copyright: Interior rendering Twinmotion by Yoga Binhar

 

Med Twinmotion kan du raskt og enkelt visualisere både store og små interiør-prosjekter. Hent inn møbler, teksturer eller lys du ønsker å bruke, eller benytt høykvalitets elementene i biblioteket som følger med. Det å skape stemningsbilder eller video har aldri vært enklere, dette ved hjelp av ferdige filter og belysnings elementer.

Varighet: 3 timer

Lær blant annet mer om:

 

Twinmotion realtime rendering og VR for landskap/utomhus

Med Twinmotions unike vegetasjons-verktøy kan du plassere ut hundrevis av trær, busker og andre planter med bare et par tastetrykk. Få full oversikt over hvordan trær vokser over tid med den nye growth-funksjonen. Juster enkelt farge, høyde og mengde på gressstrå, helt ned på detaljnivå.

Varighet: 3 timer

Lær blant annet mer om:

  • Import av terreng/landskap i ulike formater
  • Tilføre vegetasjon som gress, trær og busker
  • Skap realistiske miljø med mennesker og transportmidelr etc.
  • Klima og sesonger
  • Utendørs belysning

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring