Konstruksjonsverktøy med kobling mot kappsager (CNC-styrt maskin)

26. april 2013

ArchiCAD er kjent som et av verdens ledende BIM-verktøy, og derfor har markedet lenge etterspurt en løsning som også gir mulighet for maskinstyrt precut og elementproduksjon. Med ca. 55 % av arkitektmarkedet og mer enn 1000 kontorer som kunder, sikres også grunnlaget for en fremtidsrettet utvikling, med tilhørende norske tilpasninger og support.

De fleste verktøy som hittil har vært på markedet beregnet for konstruksjon og maskinstyring (CAD-CAM), har krevd fordyrende spesialtilpasninger, vært rigide og lite brukervennlige. Det er derfor naturlig at også norske hus og hytteprodusenter, ønsker å ta i bruk de intuitive og brukervennlige verktøyene som ArchiCAD er kjent for.

Konstruksjonsmodulen ArchiFrame er 100% integrert med ArchiCAD, og kan like gjerne passe for en byggmester som i en fabrikkbasert produksjonslinje. Inkludert i modulen er også direkte eksport til blant annet kappsagene fra Hundegger og Weinmann.

ArchiFrame for ArchiCAD er tilgjengelig pr. i dag, og de første kundene har allerede startet overgangen til den nye løsningen.

Archiframe til web 2

ArchiFrame, Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring