Ny Konsernsjef i Nordic BIM Group

01. juni 2021

 

Jörgen Nylund er utnevnt til Konsernsjef i Nordic BIM Group fra og med 1. august 2021. Jörgen har over 15 års erfaring fra ulike lederroller innen IT- bransjen, nasjonalt og internasjonalt. Han tar over for Halvor Sandbu, som etter planen blir med videre i en sentral styrerolle hvor han vil være tilgjengelig med sin erfaring og kunnskap for Nordic BIM Group.

 

Nordic BIM Group (som består av Graphisoft Norge, Nolliplan i Sverige og M.A.D i Finland) sin ambisjon er å være førstevalget som digitaliseringspartner for aktører innen arkitektur, bygg og eiendom i Norden. Med en verktøykasse som består av markedsledende programvarer innen BIM og PropTech, samt tilpassede tjenester, bidrar Nordic BIM Group til raskere digitalisering, mer effektive arbeidsflyter, lavere ressursforbruk og redusert klimapåvirkning fra eksisterende bygg.

 

«Vi er veldig glade for å ha fått Jörgen Nylund med på laget som ny Konsernsjef. Jörgen har lang erfaring fra programvare- og byggebransjen og har et ekte engasjement for den digitale transformasjonen av eksisterende bygg. Han har solid erfaring som vekst- og endringsleder fra et internasjonalt miljø og har de lederegenskapene som Nordic BIM Group trenger for å fortsette sin vekst. Styret og jeg ser frem til å fortsette den positive utviklingen som Halvor Sandbu har ledet, og for å ta utviklingen av Nordic BIM Group til nye høyder sammen med Jörgen», sier Erik Flodin, styreleder i Nordic BIM Group.

 

 

Jörgen har lang erfaring fra programvare- og byggebransjen. Han representerer det moderne lederskapet der mennesket og kunden er i fokus. De siste 15 årene har Jörgen jobbet i ulike lederroller innen Unit4 Group og har nylig drevet sin egen konsulentvirksomhet innen digital transformasjon av byggebransjen.

 

«Jeg er veldig stolt og glad for å ha fått muligheten å lede Nordic BIM Group, et godt posisjonert selskap med fornøyde kunder i et voksende marked. Konsernet har en innovativ produktportefølje, bred kompetanse og en tidsriktig markedsdekning. Jeg jobbet som lærer ved KTH Samhällsbyggnad da BIM bare var en teori. Nå får jeg være med når vi ved hjelp av BIM skaper store forretnings- og samfunnsmessige fordeler i praksis, noe som er veldig motiverende og spennende. Jeg gleder meg veldig til å samarbeide med hele det nordiske teamet, styret og partnere for å realisere Nordic BIM Groups potensiale og skape digitaliseringsgevinster for våre nordiske kunder», sier Jörgen Nylund.

 

Jörgen Nylund tar over rollen som Konsernsjef 1. august 2021.

 

Om Nordic BIM Group

Nordic BIM Group ble stiftet i januar 2020 gjennom en transaksjon der tre markedsledende spesialiserte selskaper innen BIM (bygningsinformasjonsmodellering) i Finland, Sverige og Norge ble slått sammen til en nordisk gruppe.

Med et bredt spekter av innovative BIM- og PropTech-programvarer samt skreddersydde tjenester rettet mot arkitektur, bygg og eiendom bidrar Nordic BIM Group aktivt til et mer bærekraftig bygningsmiljø. Selskapet er nordisk distributør av bl.a. programvaren Archicad, ArchiFrame, Solibri og Twinview. Nordic BIM Group opererer under lokale bedriftsnavn (Graphisoft Norge, Nolliplan i Sverige og M.A.D i Finland) i hvert marked og har kontorer i Oslo, Helsinki, Stockholm, Malmö og Göteborg. Selskapet omsetter for ca. 16 millioner EUR.

 

 

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring