Internasjonal arkitekturpris til Fornebu brygge

15. mars 2019

Vi gratulerer våre kunder Rodeo Arkitekter og Haptic Architects som har vunnet en av kategoriene i MIPIM/The Architectural Review Future Project Awards 2019.

Ill: Haptic Architects/Rodeo Arkitekter

 

Rodeo Arkitekter og Haptic Architects mottok prisen sammen med utvikler Olav Selvaag under eiendoms- og investeringsmessen MIPIM i Cannes. Forslaget til Fornebu brygge vant i klassen «Cultural Regeneration» og fikk prisen utdelt av redaktør i Architectural Review, Paul Finch. Over 300 prosjekter fra 38 land var nominert til prisene som deles ut til prosjekter under planlegging over hele verden.

Sammen med Rodeo Arkitekter og Haptic Architects er Fornebu brygge et forslag fra Selvaag Gruppen i forbindelse med utviklingen av det nye Fornebu.

 

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring