Informasjon i forbindelse med Coronaviruset (COVID- 19)

19. mars 2020

Informasjon fra GRAPHISOFT Norge:

Koronaviruset påvirker mennesker over hele verden, og våre tanker går først og fremst til alle de som har blitt rammet. Vi setter stor pris på den innsatsen helsepersonell, lokalsamfunn og myndigheter rundt om i verden gjør for å begrense smitten av COVID-19.

Vi står midt i en utfordrende situasjon og mange er bekymret for andres og egen helse. Alle må ta ansvar og gjennomføre de tiltak vi kan for å forebygge og begrense spredning av Corona-viruset. For de aller fleste betyr det en annerledes arbeidshverdag. I GRAPHISOFT Norge har vi gode systemer som gjør at våre medarbeidere kan jobbe effektivt hjemmefra. Vi er også godt rustet for å sikre stabil håndtering av support, lisenser og annet i tiden fremover.

GRAPHISOFT Norge føler på et betydelig ansvar for å sikre at vi kan levere de digitale verktøy og tjenestene som bidrar til at du kan holde hjulene i gang for din bedrift. Derfor er vår viktigste oppgave akkurat nå å være i normal drift og bidra med løsninger og støtte slik at dere kommer gjennom denne krevende tiden på en best mulig måte.

Vi har en ny løsning tilpasset hjemmekontor som heter BIMcloud as a Service (BIMcloud SaaS). Dette er en skreddersydd løsning for team som sitter spredt og samarbeider i et eller flere prosjekter. Vi tilbyr gratis lån i 60 dager og etter 60 dager kan dere selv bestemme om dere vil fortsette til vanlige kommersielle betingelser eller slutte å bruke BIMcloud.
Les mer om BIMcloud her

Våre kurs vil også bli nettbaserte, og vi vil tilby flere webinarer. Ta en titt på våre kurs her

Vi er her for hjelpe deg. Trenger du råd eller støtte, ikke nøl med å ringe oss.

 

 

ArchiCAD, Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring