Høykvalitetsrenderinger med ArchiCAD 18

01. oktober 2014

Graphisoft Norge lanserer norsktilpasset versjon av ArchiCAD 18. Med den nye versjonen kan man enkelt få høykvalitetsrenderinger med den innebygde Cinema 4D rendermotoren. Blant de andre nyhetene er revisjonshåndtering og forbedret kommunikasjon med konsulenter.

Cairns Complex

Cairns Family Health and Bioscience Research Complex, Canada architectsAlliance www.architectsalliance.com Photo © Ben Rahn / A-Frame

 «ArchiCAD 18 er en av de beste oppgraderingene noensinne. Den inneholder nyheter som alle våre forskjellige kundegrupper vil finne nyttig», sier teknisk sjef Frode Saltkjelvik om den nye versjonen.

Norsktilpasset versjon integrert
Som en av ytterst få på markedet, leveres ArchiCAD som en ferdig norsktilpasset versjon uten tillegg i prisen. Utsendelse av manualsett og programvare skjer i løpet av oktober til de mer enn 4000 brukerne på servicekontrakt (VIP-avtale).

– Innebygget støtte for filformatet BCF som forbedrer informasjonsflyten mellom alle deltakere i prosjektet. ArchiCAD 18 støtter både eksport og import av BCF.

– Forbedret arbeidsflyt med funksjoner som blant annet lar deg redigere flere elementer samtidig.

– Ny PDF-driver gir mindre filstørrelse og kan importere og eksportere lag.

– Cinema 4D rendermotor med innebygde forhåndsvalg gir svært gode resultater, inkludert en «white model»-effekt som nok de fleste arkitekter vil ha som sin favoritt.

– Nytt dynamisk revisjonsverktøy som henger sammen med modellen og endringene som gjøres i de forskjellige tegningene.

– En rekke openBIM/IFC-forbedringer: – mulighet til å vise brann- og lydkrav på vegger etc. – eksport av alle parametere fra ArchiCAD til det åpne filformatet IFC.

 

De som ikke allerede har BIM-verktøyet ArchiCAD, kan laste ned en 30-dagers fullt norsktilpasset prøveversjon på www.myarchicad.com.

 

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring