Har du lyst til å skape nytt liv til dine visualiseringer?

04. mars 2019

Nå er vi i gang med kampanje på CINEMA 4D – for deg som har lisens på Artlantis!

© Vudumotion

Som eier av Artlantis lisens(er) har du nå muligheten til å investere i et anerkjent, allsidig og meget stabilt 3D-verktøy for å ta visualiseringene dine til et helt nytt nivå! CINEMA 4D er et ledende 3D-program som gir deg som arkitekt, designer eller illustratør muligheten til å skape unike, fotorealistiske renderinger av prosjektene dine. Vi ser at programvare innen 3D og visualisering er i stadig utvikling og etterspørsel etter gode renderinger er økende. Med CINEMA 4D får du et program som er utviklet for å gjøre arbeidet effektivt for deg som arkitekt med et bibliotek spekket med møbler, materialer og andre forhåndsutviklede elementer som sparer deg for mye tid! Med tette integrasjoner mellom både Adobe After Effects, Adobe Illustrator og ARCHICAD, vil CINEMA 4D enkelt kunne integreres i eksisterende arbeidsflyt.

Frem til og med 12.april 2019 tilbyr vi våre eksisterende Artlantis kunder 25% rabatt ved kjøp av lisens på CINEMA 4D for å kick-starte overgangen til ny og banebrytende rendering.

Tilbudet forutsetter at man er registrert med en eller flere Artlantis-lisenser og signering av serviceavtalen til CINEMA 4D.

Vi vil holde en presentasjon av CINEMA 4D i våre lokaler på Majorstuen i Oslo, tirsdag 19.mars 2019 fra kl. 09.00 til kl. 12.00 eksklusivt for eksisterende Artlantis-kunder! For påmelding eller spørsmål, send en e-post til produktansvarlig Emilie Melvold på emilie @ graphisoft.no eller ta kontakt på telefon 21555821.

NB! Presentasjonen er gratis, men det er begrenset antall plasser så vær tidlig ute med å melde deg på!

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring