Gullkalven til ArchiCAD-studenter

25. april 2013

Studentene ved Idefagskolen i Tønsberg forsynte seg godt av medaljer og premier ved årets Gullkalvutdeling. Studentene på eksponeringsdesign fikk både 1., 2. og 3. plass på årets Gullkalvkonkurranse innen butikkplanlegging. Alle bidragene var visualisert i ArchiCAD.

idefagskolen

På årets konkurranse for alle skoler med kreative fag på timeplanen var det ca. 1000 studenter fra hele landet til stede. I klassen for digital butikkplanlegging tok Idefagskolestudentene hele pallen; med gull til Marius Skrede, sølv til Eirin Holand og 2 stk bronse til Madeleine Pedersen Berg og Anette Herwell Andreassen. Dette er en utrolig sterk prestasjon i konkurranse med skoler som har både 2. og 3. års studier. Idefagskolen har kun 1 årig studie, men konkurrerer på like vilkår som 3. års studenter.

”ArchiCAD et fantastisk program å jobbe med, spesielt i forhold til 3D-modelleringen. Det var enkelt å lage en god illustrasjon av hvordan butikken skulle se ut; med farger, materialer, utforming og hvordan den skulle lyssettes,” sier Marius Skrede.

”ArchiCAD er et fantastisk redskap! Jeg bare elsker det programmet kan gjøre for meg, alt fra A til Å. Såpass at jeg vil bygge meg en karrieremulighet rundt programmet og min kunnskap rundt interiørdesign,” sier Eirin Holand Strand.

Gullkalven er norgesmesterskapet i kreativ kommunikasjon. Dette er elevversjonen av den kanskje mer kjente Gullblyanten og konkurransen byr på kniving om priser innenfor det kreative faget. Konkurransen arrangeres av andreklasseelever ved Westerdals School og Communication, men studenter fra hele landet oppfordres til å vise hva de er gode for. Arbeidene bedømmes av jury bestående av fagfolk på dette feltet.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring