Gratis webinar om parametrisk design

27. mai 2020

11. juni kan du være med på et kostnadsfritt webinar med André Agi fra Link Arkitektur Sverige. Se hvordan data, beregning og parametrisk design kan påvirke designvalg og forme designprosessen.

LINK Arkitektur er et av de største arkitektkontorene i Norden og står bak en rekke betydningsfulle prosjekter. I stadig flere prosjekter er parametrisk og algoritmisk design en uunnværlig del av prosessen fordi det gjør det mulig å teste et mye større antall scenarier tidlig i designprosessen.

André Agi vil fortelle om prosessen bak LINK Arkitektur sine visjoner og vise eksempler på arbeidet med kobling av Rhino, Grasshopper og ARCHICAD.

Arrangør av webinaret er vårt søsterselskap Nolliplan i Sverige, som også er en del av Nordic BIM Group. Webinaret blir avholdt 11. juni 2020, kl. 13.00 – 14.30.

Registrer deg her for å delta (holdes på svensk).

 

 

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring