Gratis seminarer – Bygg Reis Deg 17. oktober

10. oktober 2019

GRAPHISOFT Norge inviterer til gratis seminarer

På seminarene tar vi opp aktuelle temaer, utfordringer, digitale løsninger og trender i byggebransjen. Det er ingen forhåndsregistrering og seminarene er åpne og gratis for alle.

Seminarene holdes torsdag 17. oktober på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Hotellet ligger «vegg i vegg» med Norges Varemesse og du finner våre seminarer på rommet «Romerike».

Alle som deltar på våre seminarer eller besøker oss på vår stand D01-01 på messen får muligheten til å være i trekningen av et par Oculus Rift S VR-briller.*

 

Program

10:30-11:00     Fra punktsky/skanning til BIM

Her deles gode og dårlige erfaringer med skanning/punktsky av eksisterende bygningsmasse over til BIM. Hva bør være med og hva bør du unngå? Samt en rekke smarte tips til raskere, enklere og bedre BIM.

 

11:30-12:15     Solibri, mer enn bare kollisjonskontroll av BIM-modeller

Del 1.   Introduksjon av Solibri familien 

Veera Lehto fra Solibri OY i Finland presenterer den nye produktfamilien

Solibri Office, Solibri Anywhere, Solibri Site og Solibri Enterprise.

Del 2.   Direkte kobling mellom Solibri og BIM

Med direktekobling mot et BIM-verktøy, vil man kunne sjekke modellen i Solibri, og løse evt. feil og mangler man finner, før man deler den med andre via det åpne BIM-formatet IFC.

 

12:15-13:15     Lunsjpause med Pizza.

Ta lunsjen din og en hyggelig prat i felleskap med oss.

 

13:15-13:45     Virtual Reality (VR) for alle

EpicGames er en gigant innen spillutvikling, de står også bak UnrealEngine som er regnet for å være en av verdens ledende realtime rendermotorer. Med deres geniale og enkle program Twinmotion kan man selv lage høykvalitets renderinger, panoramaer og standard eller 360° VR visninger direkte fra din BIM-modell. Løsningen fungerer direkte med Revit, ARCHICAD, og Sketchup, og er gratis for alle om du laster det ned før november 2019.

 

14:15-14:45     BIM for byggmestre og tømrere

Med et ferdig tilpasset BIM-verktøy for norske forhold og fleksible lisensløsninger, kan også mindre bedrifter/enkeltpersoner på en enkel måte komme i gang med BIM. Ut fra modellen kan de enkelt hente ut f.eks. tegninger, salgsprospekter, 3D-visualiseringer, digital byggeplass og finne feil/mangler, hente ut mengder til kostnadsberegninger.

 

15:00-15:30     BIM for boligprodusenter og industriell produksjon

Innledning: Digitale løsninger er i ferd med å endre byggenæringen. For å lykkes med dette skiftet, trenger man blant annet innovative og brukervennlige BIM-programvarer uten for mye behov for spesialtilpasninger.

Hoveddel: Jan Lindal etablerte Lindal Hus i 1987, og har levert elementer siden 2000. Lindal Smith Elementer har i dag fem fabrikker med hovedkontor i Risør ved E-18 Akland. Lindal produserer blant annet vegg, gulv og tak elementer i sine fabrikker og har nylig vunnet store kontrakter med PEAB og JM. Lindal Smith Elementer er avhengig av moderne digitale verktøy med høy grad av fleksibilitet og brukervennlighet for kunne tilby forskjellige varianter.

 

*Gjelder bedriftsmarkedet som registrer seg for videre kontakt med oss.

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en prat med Haakon

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring