Gratis ArchiCAD 18 studentversjon

17. september 2014

Norsktilpasset student- og lærerversjon av ArchiCAD 18 er nå lansert, og kan lastes ned gratis på MyArchiCAD.com. Her kan også profesjonelle brukere laste ned en full 30-dagers ArchiCAD prøveversjon.

AC18_BOX_3DHQ_1Graphisoft var den første som tilbød gratis programvare for prosjektering til studenter og er en av de ledende på markedet med å fremme bruken av BIM (Bygningsinformasjonsmodellering). ArchiCAD blir brukt på de fleste skoler innen arkitektutdannelse, interiørdesign og byggrelaterte linjer rundt om i landet. Student- og lærerversjonen har ingen begrensninger i funksjonaliteten i forhold til en vanlig fullversjon, og kan brukes på både PC og Mac. Så langt har over 12000 norske studenter og lærere allerede en konto på MyArchiCAD.com.

ArchiCAD 18 inneholder en rekke nyheter:
– Ny PDF-driver gir mindre filstørrelse og kan importere og eksportere lag.
– CINEMA 4D rendermotor. Innebygde forhåndsvalg gir svært gode resultater, inkl. en «white model»-effekt som nok de fleste arkitekter vil ha som sin favoritt.
– Nytt dynamisk revisjonsverktøy som henger sammen med modellen og endringene som gjøres i de forskjellige tegningene.
– En rekke openBIM/IFC-forbedringer, med blant annet mulighet til å få vist brann- og lydkrav på vegger etc.

Last ned

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring