Grasshopper – ArchiCAD Live Connection

11. mai 2016

Etter en seks måneders offisiell betafase som har involvert tusenvis av arkitekter og designere verden over, har Graphisoft lansert sin intelligente Grasshopper-ArchiCAD Live Connection. Med denne toveis «live»-koblingen mellom Rhino og Grasshopper kan brukerne koble seg til en profesjonell BIM-programvare (ArchiCAD).

full

Arkitekter kan nå utnytte styrkene til både Rhino, Grasshopper og ArchiCAD og kan fylle et tomrom i designprosessen mellom tidlig skissefase og bygningsinformasjonsmodellering (BIM). Denne unike forbindelsen gir en sømløs toveis geometrioverføring slik at grunnleggende geometriske figurer kan bli oversatt til BIM-elementer. Samtidig opprettholdes algoritmisk redigeringsfunksjonalitet.

«Algoritmisk utforming representerer en global trend innen arkitektur. Ved hjelp av denne nye, real-time-tilkoblingen kan arkitekter slippe løs sin kreativitet og skape former og figurer som ellers ville være nesten umulig. Rhino og Grasshopper er de beste verktøyene på markedet for disse oppgavene,» sier Robert McNeel i McNeel & Associates.

«Grasshopper-ArchiCAD Live Connection tilbyr en unik arbeidsflyt som bidrar til å kunne utforske et stort antall designvarianter, samt opprette og finjustere byggdetaljer og strukturer ved hjelp av algoritmer uten å utveksle filer. Denne koblingen gir brukerne det beste av begge verdener. Ved å koble et kraftig BIM-verktøy med bransjens ledende algoritmiske designverktøy, får man en sømløs og profesjonell arbeidsflyt,» sier Peter Temesvari i Graphisoft.

 

For mer informasjon se: http://www.graphisoft.com/rhino-grasshopper/.

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring