Graphisoft`s BIMx viser full BIM med tegninger på byggeplassen

25. august 2016

Den ledende utvikleren av BIM-verktøy for arkitekter, Graphisoft, har lansert en vesentlig utvidelse av funksjonaliteten i presentasjons- og kommunikasjons app`en BIMx.

iPad

Gratis-versjonen BIMx håndterer nå komplett prosjektinformasjon inkl. 2D-tegninger koblet mot 3D samt ikke-geometriske data. Dermed trenger du heller ingen PDF view`er for å åpne prosjektdokumentasjon ute på byggeplassen.

Betalings-versjonen BIMx Pro har i tillegg måltaking både fra 2D og 3D-modell (iOS). Dermed kan man i modellen måle lengder, areal og vinkler. I tillegg får man god intuitiv hjelp av funksjonen forstørrelsesglass og den smarte punkt/kant snappingen og «guidlines» i 3D.

For Android brukere finnes nye funksjoner som tidligere kun var tilgjengelig for iOS. Blant disse er bildevedlegg når man jobber i BIMcloud Teamwork, Google Cloud print støtte, hyperlink-gjenkjenning på tidsplaner og direkte tilgang til hvilken som helst sky-lagring.

BIMx er tilgjengelig i App Store og Google Play. Finn ut mer her BIMx product site eller se noen informative videosnutter.

Du kan også melde deg på et gratis live webinar torsdag 20. sept.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring