Graphisoft vinner ”Build Live Tokyo”

25. april 2013

ArchiCAD og Graphisoft stadfester sin posisjon fra BIMstorm i 2008 med å nok en gang være det BIM-verktøyet som blir brukt på vinnersiden i konkurransen. I fjor vant det norske laget BIM Vikings den verdensomspennende konkurransen. “Build Live Tokyo” er den japanske versjonen av BIMstorm.

build tokyo liveGraphisoft Japan var en del av vinnerlaget Skunk Works, som ble ledet av Maeda Corporation. Det var seks lag som deltok i konkurransen om å tegne omgivelsene for et teknologisk forskningssenter i Tokyo og tre av de seks lagene som deltok brukte ArchiCAD.

Vinnerlaget hadde en imponerende BIM-arbeidsflyt og brukte helt nye teknologier for å takle den tidskrevende oppgaven. Helt fra begynnelsen produserte de små modeller ved hjelp av en 3D-printer. Den endelige presentasjonen inkluderte en Virtual Building Explorer-fil, en ny funksjon for ArchiCAD der dommerne selv kunne bevege seg rundt i bygningen i 3D. Jurymedlemmene satte spesielt pris på det høye nivået av detaljer og grundigheten involvert i sluttproduktet.

Vinnerlaget bestod av:
– Maeda Corporation Building Design Department
– Tekla K.K.
– Graphisoft Japan
– RIK Corporation
– Advanced Knowledge Laboratory Inc

Build Live Tokyo ble organisert av den Japanske buildingSMART™ organisasjonen. Bilder og kommentarer fra juryen i konkurransen finnes på websiden til Build Tokyo Live.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring