Graphisoft vant Open BIM Build London Live 2012

26. april 2013

Build London Live er en 48-timers BIM-konkurranse med deltakere fra hele verden. I år ble arrangementet avholdt 21. – 23. mai med avsluttende pressekonferanse på Royal Institute of British Architects (RIBA) sitt hovedkvarter i London. Arkitektkontoret AIDEA fra Filipinene, et av verdens 100 største arkitektkontor, vant i år OpenBIM prisen for sitt prosjekt tegnet i ArchiCAD.

AIDEAHele 11 lag fra 37 land deltok i arrangementet. Med over 1000 følgere ble årets konkurranse den mest vellykkede så langt. Utfordringen for lagene var å designe et museum for 2012. Utformingen måtte holde en kulturell og sosial betydning av 2012 gitt at London er vertskap for Sommer-OL. «Deltakelse i Build London Live var en fantastisk utfordring for laget vårt,» sa Abelardo Tolentino jr, administrerende direktør AIDEA. «Å bruke ArchiCAD sin unike arbeidsflyt gjorde koordinering og oppdatering nærmest sømløst. Det var utrolig å se bygget komme sammen ettersom hver fase av designet ble fullført, «la han til.

Norge vant det tilsvarende mesterskapet i 2008 med Heggelund & Koxvold som arkitekt.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring