Graphisoft Norge på befaring på Sørenga

21. august 2015

3 av de 4 byggetrinnene på Sørenga er tegnet i ArchiCAD og torsdag 20. august var Graphisoft Norge på tur for å se på området.

IMG_6326

Etter at Oslos havnemyndigheter frigjorde Sørenga-utstikkeren for ny utvikling av bebyggelse, offentlige rom langs kaikantene og store grønne friarealer, er politikernes visjon om Fjordbyen i ferd med å oppfylles.

Utbyggingen vektlegger arkitektur, miljø og byggeteknisk kvalitet. Med Operaen og Bjørvika som naboer, vil det ferdige utbygde Sørenga gi hele byens befolkning et bredt tilbud av aktiviteter og opplevelser.

Blant 47 søkere ble det valgt ut 4 kontorer med erfaring fra gjennomføring av større boligprosjekter med høy arkitektonisk kvalitet, samt høy kompetanse innen miljø. Det ble lagt vekt på å sette sammen et team som i fellesskap kunne skape en helhet med variasjon i det arkitektoniske uttrykket på Sørenga.  Det ble funnet frem til en felles teglstein produsert i Tyskland. Teglsteinen har en særegen karakter og er produsert spesielt for prosjektet.

Følgende arkitekter er involvert i utbyggingen på Sørenga:

– LPO – Jarmund / Vigsnæs AS Arkitekter MNAL i samarbeid med 4B Arkitekter AS og Context as
– Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb as
– MAD as

 

Kilde: Sørenga.no

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring