GRAPHISOFT leverer BIM i skyen

01. desember 2017

GRAPHISOFT Norge tilbyr nå BITPRO GRAPHISOFT BIMcloud. Denne skytjenesten gir brukeren en BIM-løsning som gjør det mulig for hele prosjekteringsteamet å samarbeide i skyen via et innloggingspunkt.

«Samhandling er en forutsetning for at BIM fungerer og det er derfor viktig at ulike arbeidsdelingsfunksjoner gir tilgang til bygningsmodellen til samme tid. Når BIM-modellen er i nettskyen kan deltagerne i prosjekteringsgruppen jobbe samtidig i modellen uansett tid og sted», sier daglig leder Halvor Sandbu i GRAPHISOFT Norge.

Med GRAPHISOFT BIMcloud reduseres tidsbruken, noe som bidrar til at prosjektene ferdigstilles raskere samtidig som kvaliteten er høyere.

BITPRO, som er spesialister på IT-drift, har en ServiceDesk som gir kundene et kontaktpunkt for all IT-support. Gjennom BITPROs MinSide får kundene full oversikt og kan effektivt utføre administrasjon av egen IT-plattform. De underliggende systemene gir oppdatert systemdokumentasjon til enhver tid.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring