Graphisoft lanserer Rhino til ArchiCAD-kobling

04. mai 2015

Graphisoft har i samarbeid med Nikken Sekkei (et av verdens største arkitektkontor med over 2400 ansatte) og Robert McNeel & Associates som er skaperne av Rhinoceros, laget en direkte kobling mellom Rhino og ArchiCAD.

graphisoft-announces-rhinoceros-archicad-connection

Rhino er blandt verdens mest populære design- og modelleringsprogram innen industridesign og arkitektur. I nesten alle arkitektkontor, er det noen som bruker Rhino, eller har ønske om det. Ut fra de tilbakemeldinger vi har fått, er det derfor et stort ønske som nå blir oppfylt når man nå kan koble Rhino-modeller opp mot ArchiCAD.

I mange av de største og mest prestisjefylte prosjektene bruker man Rhino til å løse kompleks design som normalt vil være vanskelig (om ikke umulig) å løse direkte i et BIM-program. Samtidig har man ofte krav på seg til å levere BIM/IFC-filer til oppdragsgiver og andre prosjekterende. BIG (Bjarke Ingels Group) er et typisk eksempel på verdensledende arkitekter som bruker Rhino som sin primære designprogramvare, men har behov for å lage dokumentasjon og levere BIM. Derfor har de i tillegg til Nikken Sekkei også vært en viktig bidragsyter med å teste ut denne løsningen fra Graphisoft for å koble Rhino og ArchiCAD. Nå er den altså tilgjengelig for alle og kan lastes ned gratis her.

Løsningen er første steg til sømløs kommunikasjon mellom Rhino og ArchiCAD, fremover vil vi komme med ytterligere forbedringer og utvikling basert på dette samarbeidet.

Les hele pressemeldingen her.

 

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring