Graphisoft delte ut pris på AHO WORKS

08. januar 2014

Ved hjelp av trofaste sponsorer kunne AHO nok en gang dele ut priser til studenter som har utmerket seg i semesteret. Totalt 12 priser ble delt ut til talentfulle studenter i forbindelse med AHO WORKS STUDIO-utstillingen.

sætre_IMG_0897_red

Graphisoft delte igjen ut prisen for «Fremragende bruk av datagrafikk» som gikk til Mari Sætre for prosjektet hennes Smedgata 32. Premien var en iPad.

/Users/maristre/Desktop/AKSO.dwgProsjektet handler om fortetting av Smedgata 32, en ekstisterende boligblokk på Tøyen. Det legges til et volum av samme størrelse som eksisterende blokk. Volumet roteres, for å utnytte potensialet i konstruksjonen. Eksisterende leiligheter slåes sammen, og det legges til 10 nye familieleiligheter.

Fire av de åtte veggskivene har større konstruktivt potensiale, siden de flukter med den sentrale trappekjernen. En trekonstruksjon som krager ut i disse aksene kan danne en kontrast til massiviteten i bygget i dag. Konstruksjonen løses opp litt for litt mot toppen, for å slippe ned lys til leilighetene. Vridningen gir en ny henvendelse mot naboblokken, og danner en nedtrapping i takt med terrenget.

Collager av 3D-modeller og foto ble printet ut som underlag for videre bearbeidelse med blyant og kull. Det er undersøkt hvordan datagrafikk kan berike og forenkle prosessen rundt det å tegne for hånd.

Vinnerne ble plukket ut av en fagjury i samråd med prissponsor.

 

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring