Graphisoft delte ut pris på AHO WORKS

01. juli 2015

Dyktige studenter, generøse sponsorer og en kvalifisert jury bidro til at AHO nok en gang kunne dele ut priser i forbindelse med AHO WORKS-utstillingen. Totalt 18 priser gikk til prosjekter som har utmerket seg i vårsemesteret.

ingridroedeAHO-5_1

Graphisoft delte igjen ut prisen for «Fremragende bruk av datagrafikk» som gikk til Ingrid Dobloug Roede for sitt prosjekt «Battlefield». Premien var en iPad.

Prosjektet er kort fortalt et transformasjonsprosjekt. «Jeg arbeidet med Chateau Neuf, tegnet av Lund + Slaatto for Det norske studentersamfund, ferdigstilt i 1971. Konstruksjonen er en plasstøpt betongkonstruksjon med fasadesystem av stålrammer fylt med terracotta eller glassbyggesten. Jeg har beholdt det originale fasadeprinsippet, men forsøkt å fremheve bygningens viktige trekk og nye funksjon. Bygningen er reprogrammert, og rommer nå studentenes senter for konkurrerende sport, illustrert ved boksing. Dette gjør det mulig å se med nye øyne på konstruksjonens potensial, og innbyr til undersøkelser av arkitektoniske problemstillinger som møte mellom to konkurrenter, synlighet og fysisk posisjonering. Studentmassen er i dag ikke interessert i politikk. Felles engasjement finnes i dyrking av individ, kropp og konkurranse,» forteller Roede.

ingridroedeAHO-1_2

11412278_10153425707184468_1401728377975331432_nJuryens dom: Studenten har tatt i bruk arkitekturens representasjonsformer og datagrafikk på en god og gjennomført måte. Ulike kontemporære teknikker er gjort bruk av i en slik ånd som gjør at prosjektets elementer har et fint samspill og blir sydd sammen til en tiltalende helhet. Perspektivsnitt og fotomontasjer er utført på en interessant måte. Bruken av den valgte teknikken forsterker prosjektets karakter, og studenten er tidsriktig i måten hun jobber på. Juryen ser at det er arbeidet konsekvent med konsept og fargevalg gjennom hele prosjektet, noe som gjør at prosjektet er konseptuelt sterkt, samt et pent sluttresultat. Juryen ble imponert.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring