GRAPHISOFT deler ut pris på AHO WORKS

24. januar 2019

GRAPHISOFT hadde gleden av å dele ut prisen for «Fremragende bruk av datagrafikk» under AHO WORK AWARDS 17. januar. Totalt 19 priser gikk til prosjekter som har utmerket seg i høstsemesteret.

Prisen fra GRAPHISOFT gikk til hele masterkurset; Architectonic Typologies 2. Kurset består av hele 26 studenter.

Juryen begrunner vinnerprosjektet med følgende:

God computergrafikk har ofte blitt forbundet med naturalistiske renderinger og stemninger. Kurset Architectonic Typologies 2, viser som helhet en annen og spennende mulighet for bruk av computergrafikk. Emner abstrakt tilnærming, nesten naivistisk og forenklet, men likevel sterk og uttrykksfull. Farger og skarpe kontraster uttrykker essensen av hva som ønskes formidlet, og gir dette en presis karakter. Ettersom det grafiske uttrykket er gjennomgående for alle studentene, og på et samlet høyt nivå, velger juryen å gi prisen til hele kurset samlet.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring