Graphisoft besøker AHO og NTNU

24. april 2013

Det var stor suksess og mange fremmøtte da Graphisoft inviterte til ArchiCAD kick off på AHO og NTNU i begynnelsen av september. Arrangementet var i forbindelse med ny versjon av ArchiCAD der studentene kunne se litt av mulighetene i programmet, for så senere å kunne delta i årets ArchiCAD-konkurranse.

datasalNesten 200 studenter på NTNU hadde møtt opp for å høre om ArchiCAD. Per Knudsen Arkitekter deltok også for å fortelle om hvordan de jobber med ArchiCAD på kontoret, og viste frem en del av prosjektene de nylig har jobbet med.

Det var og mange studenter fra AHO som hadde satt av ettermiddagen for å høre mer om ArchiCAD. I Oslo var det Stein Halvorsen Sivilarkitekter som viste frem sine prosjekter og ga gode tips til ivrige studenter som hadde mange spørsmål. Apple Norge var med både i Trondheim og i Oslo og viste frem hvordan ulike presentasjonsmedier på Mac kan brukes til å vise frem prosjekter.

Konkurranse
Frem til jul i år kan studentene ved AHO og NTNU konkurrere om å tegne det beste bygget i ArchiCAD. Kriteriene som bli lagt vekt på i konkurransen er design, hvordan det er løst i ArchiCAD og hvordan er bygget presentert. Frist for innlevering på konkurransen er mandag 3. desember. I juryen sitter Graphisoft sammen med Stein Halvorsen og Per Knudsen Arkitektkontor.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring