Geometridata til SINTEF TEK-sjekk Energi

14. november 2017

Graphisoft Norge har oppdatert tillegget til ARCHICAD der man automatisk kan overføre geometridata til SINTEF TEK-sjekk Energi.

«Vi ønsker å tilby våre kunder mer BIM-verktøy for pengene enn våre konkurrenter. Som en stor tilbyder av et ledende BIM-program på det norske markedet, er det også en selvfølge at en rekke norske tilpasninger følger med uten for mange fordyrende tillegg», sier Frode Saltkjelvik, Teknisk Sjef i GRAPHISOFT Norge.

Koblingen mot SINTEF TEK-sjekk Energi fungerer nå for ARCHICAD 19, 20 og 21 og kan lastes ned fra Graphisofts norske brukerforum. Tillegget er gratis for alle service-kontraktkunder (VIP-avtale). For videre utnyttelse av energiberegning med TEK-sjekk, må man ha abonnement på komplett versjon av Byggforskserien. Se Byggforsk for mer informasjon.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring