Fremragende bruk av datagrafikk på AHO

01. juli 2014

Fredag 6. juni inviterte Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo igjen til diplom- og semesterutstillingen ”AHO Works”. Utstillingen viser studentarbeider innen arkitektur, urbanisme, landskapsarkitektur, industri- og interaksjonsdesign.

5

Graphisoft delte igjen ut prisen for «Fremragende bruk av datagrafikk» som gikk til Niklas Lenander for prosjektet «An endless path for five senses«. Det var til sammen seks stykker som jobbet med prosjektet der Lenander hadde ansvaret for renderingene den siste uken da de produserte det grafiske materialet. Premien var en iPad.

4

Nesten til topps i arkitekturkonkurranse
Prosjektet kom nesten helt til topps i den anerkjente konkurransen LIXIL International University Architectural Competition og fikk fikk mye oppmerksomhet, konstruktive kommentarer og positive tilbakemeldinger.

Konkurransen hadde tittelen “Productive Garden – A Space for Enjoying Hokkaido with All Five Senses”. Oppgaven var å lage en strategi for fremtidig bruk av Memu Meadows, der den lokale befolkningen og matkulturen bringes inn på tomten.

De norske studentene foreslo en hevet struktur som løfter deg opp fra landskapet og innbyr til oppdagelse. Vandringen bringer besøkende fra en kultivert hage og ut i et vilt landskap. På veien vekkes ulike sanser gjennom teksturer, lyder, lukter og smaker. Mens årstidene og været hele tiden påvirker naturen rundt, er strukturen et kontinuerlig holdepunkt.

10

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring