Fremragende bruk av datagrafikk på AHO

29. juni 2016

Dyktige studenter, sponsorer og en kvalifisert jury bidro til at AHO nok en gang kunne dele ut priser i forbindelse med AHO WORKS-utstillingen. Prisene gikk til prosjekter som har utmerket seg i vårsemesteret.

06Datagrafikk_

Graphisoft delte igjen ut prisen for «Fremragende bruk av datagrafikk» som gikk til Matthew Lomaglio for sitt prosjekt «24 Oslo-Allsidig arkitektur og nye demografi». Premien var en iPad.

Juryens dom
Prosjektet benytter dyktig iterativ beregningsorientert modellering, kombinert med en rekke beregningsanalyser som tar prosjektet til et høyt nivå. Virtuell virkelighetsvisualisering ble brukt under konstruksjonsprosessen for å tilrettelegge estetisk bedømmelse. Samlet er dette prosjektet er på det høyeste nivået av beregningsorientert utforming på AHO, og setter en ny standard for fremtidige prosjekter.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring