Fora Form utvikler BIM-objekter

24. april 2013

Fora Form har gjennom tidene vist seg å være en tilpasningsdyktig møbelprodusent i et krevende marked. Helt siden 1950-årene har bedriften vært ledende i Norge når det gjelder stoler, sittegrupper og bord til offentlige miljø.

Fora Form, Planet, picture 3En av nøklene til suksessen, er den bevisste satsingen på bruk av profesjonelle designere. De har hatt kontakt med de fleste av Norges og Skandinavias ledende møbeldesignere. Hele 60 designere har signert modeller for Fora Form siden de startet opp. De er den bedriften som har fått flest av designrådets ”Merke for god design”. Bruk av eksterne designere sikrer også at bedriften står friere og sikrer en kontinuerlig oppdatering på designfronten.

Fora Form ønsker fortsatt å møte markedet og det økende kravet til BIM-objekter. Tredimensjonal visualisering av produkter og løsninger blir stadig viktigere. For å imøtekomme dette kravet, har Fora Form valgt å satse på ArchiCAD. Graphisoft har bidratt med å utvikle BIM-objektene til Fora Form som er ferdig i disse dager. Målet er å få utviklet GDL-objekter av alle standardprodukter. Objektene finnes på nettsidene til Fora Form, og er gratis å laste ned. Målet med dette er å effektivisere å inspirere til forenkling til planarbeid ute hos brukerne.

Hittil har Forma Form måttet benytte flere systemer for å dekke kommunikasjon mot arkitekter. Med ArchiCAD håper Fora Form at de har valgt en plattform som gir informasjon til alle brukere på et effektiv og funksjonelt system.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring