Et av verdens vakreste bibliotek

20. januar 2016

Vennesla bibliotek, tegnet av Helen & Hard Arkitektekfirma, har blitt kåret til et av verdens vakreste bibliotek av Huffington Post.  Stockholm, Praha og Los Angeles topper lista over verdens vakreste bibliotek og rett etter kommer biblioteket på Vennesla på en fjerde plass. «De lange, tynne trebjelkene på innsiden ble designet for å ligne på innsiden av en hval», skriver avisen, som tydeligvis har latt seg imponere.

photoEmileAshley37

Da Business Insider i fjor presenterte en oversikt over 18 bibliotek enhver bokelsker burde besøke i løpet av livet, havnet det norske biblioteket på en niendeplass. Samme år som biblioteket ble reist ble det hedret med Statens byggeskikkpris. I tillegg ble biblioteket kåret til årets trebyggeri for sin vakre og særmerkte arkitektur.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring