Cinema 4D – Release 19

01. september 2017

VERKTØY FOR I DAG, TEKNOLOGI FOR I MORGEN.

 

CINEMA 4D R19


Cinema 4D Release 19 tilbyr både flotte verktøy og forbedringer som du kan bruke umiddelbart. Designere velger Cinema 4D for rask og enkel arbeidsflyt og utrolig stabilitet.

Utgivelse 19 gjør arbeidsflyten enda raskere, utvider dine horisonter med nye funksjoner og gir pålitelighet du kan stole på.

Kontakt oss på eller ring 21 55 58 00 for å skaffe deg den nye Cinema 4D R19

 

 

 

ARBEIDSFLYT


 

VIEWPORT FORBEDRINGER

Med Depth of Field og Screen Space Reflections får du resultater i likhet med renderinger i realtime og det er enkelt å plassere lys nøyaktig og samtidig visualisere refleksjonsinnstillinger.

 

 

LOD (LEVELS OF DETAIL)

Maksimer viewport og renderingshastigheten, skap nye typer av animasjoner eller forbred optimerte spill-objekter med det nye LOD-objektet. Du kan forenkle objekter og hierarkier automatisk basert på skjermstørrelse, kameraavstander og andre faktorer. Et intuitivt nytt grensesnitt gjør det enkelt for deg å definere og administrere LOD-innstillinger, og detaljnivåene dine blir eksportert via FBX for bruk i populære spillmotorer.

 

 

NY MEDIA CARE

Som en del av MAXONs modernisering har Cinema 4D-støtte for bilde-, video- og lydformater blitt fullstendig omskrevet for økt hastighet og minneeffektivitet. Cinema 4D støtter nå MP4 uten QuickTime, så det er enklere enn noensinne å lage en forhåndsvisning, bruke video som teksturer eller spore bevegelige materialer. Alle import- og eksportformater er mer robuste og funksjonelle enn noen gang før.

 

 

 

RENDERING


 

RADEON PRORENDER

Slipp løs kraften i grafikkortet ditt og opprett fysisk korrekte renderinger. AMDs Radeon ProRender-teknologi er sømløst integrert i Release R19 med støtte for Cinema 4D standardmaterialer, lys og kameraer. Enten du bruker de kraftige AMD-brikkene i de nyeste Mac-systemene eller Nvidia- og AMD-grafikkortene med Windows, vil du nyte en plattformbasert, dypt integrert løsning med rask og intuitiv arbeidsflyt.

 

 

 

ANIMASJON


 

TRACKING FORBEDRINGER

Integrering av 3D-objekter i sporet video er enklere enn noensinne med Scene Reconstruction, som skaper fargede punktskyer og basert på sporet videoen. Manuelle sporingsfunksjoner er også mye enklere nå – du kan velge om sporingen vurderer rød, grønn, blå eller full lysstyrke på bildet.

 

 

 

MODELLERING


 

OBJEKTPLASSERING

Cinema 4Ds hierarki er nøkkelen til å kunne designe raskt med kreativitet, og Release 19 gjør det enklere enn noensinne å bruke generatorer og deformatorer på flere objekter. Modelleringsoperasjoner som tok dusinvis av museklikk, oppnås raskt med modifikasjonsknapper. Legg raskt til generatorer som foreldre til et valgt objekt ved å holde nede Alt / Alternate-tasten eller legg deformatorer til objektet ved å holde Skift-tasten nede. Hold Ctrl knappen inne for å legge til nye objekter som søsken for et objekt eller Alt-Ctrl for å omgruppere alle valgte elementer under et enkelt nytt objekt.

 

 

 

MOGRAPH


 

LYDEFFEKTER

Med den helt nye Sound Effector i utgivelse 19 er det enkelt å skape energisk musikkvisualiseringer og få bevegelsesgrafikk til å bevege seg i takt. Dra prober for å isolere bestemte frekvenser og volumer, og iterate, distribuere eller bland verdiene fra hver probe for å kontrollere klonene dine. Innebygd forfall mykner animasjonen uten behov for en Delay effektor. Du kan koble flere effekter til et enkelt lydspor for enkel kontroll og raskere avspilling, og rendere animasjonen med lyd ved hjelp av den nye innebygde MP4-støtten.

 

 

Les mer om Cinema 4D R19 her

Alle våre kunder med Serviceavtale på Cinema 4D som har ePortfolio vil motta lisens direkte i portalen. Har du enda ikke skaffet deg ePortfolio kan du registrere deg her

Ta kontakt med eller ring 21 55 58 00

CINEMA 4D, Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring