Christian Foss skal lede arbeidet med ny digital tvilling-plattform

23. august 2021

 

Christian Foss har startet i Nordic BIM Group/Graphisoft Norge som ny salgs- og produktansvarlig for Twinview. Christian har over 17 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen med løsningssalg og produktutvikling mot produsenter, entreprenører og byggherrer av digitale løsninger.

 

Twinview er en nettbasert digital tvilling-plattform for eiendomsbransjen som kobler all data i bygget til en BIM-modell (3D). Med Twinview kan eiendomseiere og forvaltere optimalisere energibruken og redusere kostnadene samtidig som brukeropplevelsen og forretningsresultatene forbedres. Twinview er det første viktige steget for å oppnå klimanøytrale bygg.

En digital tvilling er en digital kopi av den fysiske bygningen og bygningsinformasjonsmodellen som utvikles gjennom design, konstruksjon og overlevering. Modellen utvikles av arkitekt, konstruktør og installatør og kan blant annet benyttes til forvaltning, drift og vedlikehold av bygget.

«Jeg gleder meg til å jobbe med den helt nye smarte digitale tvilling løsningen Twinview. Vi skal hjelpe kundene til å oppnå bedre ytelse for sine gamle og nye bygg (energi, miljø og effektivitet) på vei mot å bli klimanøytrale», forteller Christian Foss.

Les mer om Twinview her.

 

 

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring