BIM-seminar på KUBEN

14. februar 2019

Over 300 studenter fra fagskoler, høgskoler og universitet deltok når Fagskolen Oslo Akershus arrangerte årets BIM Studentseminar 8. februar.

Sammen med BIMfag og initiativtakere fra NTNU og OsloMet arrangerete Fagskolen Oslo Akershus studentseminar om Bygnings Informasjons Modellering (BIM) på Kuben yrkesarena på Økern.

Målet var å vekke interessen for BIM og gi studenter fra ulike studieretninger på både fagskoler, høyskoler og universitet en innføring i hvordan BIM kan brukes. Studentseminaret har blitt arrangert i fem år på rad, og interessen blant studentene er stor.

GRAPHISOFT Norge var også tilstede på fagtorget sammen med ca. 30 andre bedrifter som viste fram ulike løsninger og BIM-teknologi.

Nyheter

Kontakt oss

  • Ta en hyggelig prat med en av våre Graphisoft Norge kollegaer

    Vi tar ditt personvern på alvor. Vi trenger å lagre din informasjon for å kunne behandle forespørselen. Les mer om vårt personvern her

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring