Kontakt oss

BIM-objekter fra Helland Møbler

24. april 2013

Helland Møbler ble grunnlagt i 1947. Siden 1960 har de laget møbler for kontraktsmarkedet. Deres målsetting har hele tiden vært å skape formsikker design, utvikle fleksible løsninger og holde høy kvalitet. Helland så tidlig nødvendigheten av å samarbeide med profesjonelle designere i utviklingen av produktene. Designkvalitet er i dag et av deres kjennetegn.

Bird- 0006Kontraktsmarkedet stiller strenge krav til leveringspresisjon, slitestyrke og design. Helland er en av de ledende produsentene av møbler til offentlig miljø i Norge. Deres løsninger har også vist seg konkurransedyktige i utlandet og eksport utgjør nå en betydelig del av omsetningen. Med deres moderne maskinpark og faglig dyktige stab er de i stand til å løse oppdragene innenfor de avtalte rammer og frister. Møbler med god design skaper glede, estetisk og velvære i det offentlige eller private rom. Hos Helland Møbler er de overbevist om at mennesker venter lettere, samarbeider mer og oppnår bedre resultater i et miljø som både er funksjonelt og designmessig tiltalende. Verdien av dette lar seg vanskelig måle i annet enn ren trivsel. Trivsel lønner seg!

Stor etterspørsel etter GDL objekter
Helland Møbler har lenge hatt etterspørsel etter GDL objekter, både fra interiørarkitekter og forhandlere og de har alltid vært opptatt av å kunne visualisere kundens behov for møbler. Det begynte med AutoCAD tidlig på 90-tallet, og etter det har de vært innom andre program ettersom kravene til nøyaktighet og finish forandret seg. Nå var tiden moden for et skritt videre, og de valgte å satse på ArchiCAD. Mye av grunnen til at valget falt på ArchiCAD var at de ser programmet som en helhetlig bransjeløsning. Det er et åpent program som gir gode samarbeidsmuligheter for interiørarkitekter, arkitekter, forhandlere og leverandører. ArchiCAD er også et tilfredsstillende visualiseringsprogram.

Helland Møbler håper og tror at satsingen på GDL objekter vil bety et løft i markedsføringen deres. De har flere lisenser internt, og benytter ArchiCAD som en tegnesupport overfor forhandlere og andre relevante kunder. Objektene er også nedlastbare fra Internett, helt gratis.

 

Nyheter

Copyright © 2019 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU